KFC планує друкувати м’ясо для нагетсів на 3D-біопринтері

KFC планує друкувати м’ясо для нагетсів на 3D-біопринтері

15:24,
21 Липня 2020
2265

KFC планує друкувати м’ясо для нагетсів на 3D-біопринтері

15:24,
21 Липня 2020
2265
KFC планує друкувати м’ясо для нагетсів на 3D-біопринтері
KFC планує друкувати м’ясо для нагетсів на 3D-біопринтері
Автори:
Тестування нового продукту планується на осінь 2020

KFC розробляє технологію 3D-друку для створення штучного курячого м’яса у співпраці з дослідницькою лабораторією 3D Bioprinting Solutions (Росія). Про це повідомляє пресслужба компанії.

«У KFC ми уважно стежимо за усіма останніми тенденціями та інноваціями та робимо все можливе, щоб йти в ногу з часом, впроваджуючи в наші ресторанні мережі новітні технології. Крафтові м'ясні вироби - наступний крок у розвитку нашої концепції «ресторан майбутнього», - йдеться в повідомленні.

3D Bioprinting Solutions розробляє технологію біодруку, використовуючи курячі клітини та рослинний матеріал, що дозволяє відтворювати смак та текстуру курячого м’яса майже не залучаючи тварин до цього процесу. KFC забезпечить партнера інгредієнтами, такими як панірування та спеції. У компанії вважають, що м’ясо, надруковане методом біодруку має точно такі ж мікроелементи, що і звичайна курятина, виключаючи різні добавки, які застосовуються в традиційному землеробстві та тваринництві. У компанії заявляють, що м’ясні продукти на основі клітин «є більш етичними», оскільки виробничий процес не завдає шкоди тваринам.

Також, згідно з дослідженням American Journal Science & Technology Journal, технологія вирощування м’яса з клітин має мінімальний негативний вплив на навколишнє середовище, дозволяючи скоротити споживання енергії більш ніж вдвічі, викиди парникових газів зменшити в 25 разів і використовувати в 100 разів менше землі, ніж традиційне виробництво м'яса на фермах.

Тестування нового продукту планується вже на осінь 2020 року в Москві.

Фото: 032.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду