BBC показав трейлер серіалу «Отруєння у Солсбері» (ВІДЕО)

BBC показав трейлер серіалу «Отруєння у Солсбері» (ВІДЕО)

16:28,
1 Червня 2020
3087

BBC показав трейлер серіалу «Отруєння у Солсбері» (ВІДЕО)

16:28,
1 Червня 2020
3087
BBC показав трейлер серіалу «Отруєння у Солсбері» (ВІДЕО)
BBC показав трейлер серіалу «Отруєння у Солсбері» (ВІДЕО)
Автори:
Сам серіал покажуть з 14 по 16 червня на каналі BBC One

31 травня телеканал BBC випустив офіційний трейлер серіалу «Отруєння у Солсбері». У центрі сюжету реальні події квітня 2018 року – отруєння колишнього російського екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії нервово-паралітичною речовиною «Новачок». Обвинуваченими у нападі та використанні хімічної зброї вважають офіцерів ГРУ.

Всього буде три серії, їх показуватимуть з 14 по 16 червня на каналі BBC One. На думку авторів шоу, сценаристів Адама Паттерсона та Деклана Лоу і режисера Соула Дібба, акцент фільму буде на тому, як ті події змінили життя провінційного містечка Солсбері.

Головні герої серіалу – поліцейський Нік Бейлі, який загинув від «Новачка» у процесі розслідування справи, представниця місцевого управління Солсбері з питань охорони здоров’я Трейсі Дашкевич, і британка Дон Стерджерс, яка загинула через кілька місяців після отруєння Скрипалів. Цікаво, що Май Анна Берінг, яка зіграла Стреджерс, недавно також знялась в іншій драмі, яка розповідає про отруєння у Великій Британії Олександра Литвиненко, у чому також звинувачують Росію.

«Це нерозказана історія отруєнь у Солсбері, – розповів RadioTimes Лоуренс Бовен, СЕО компанії Dancing Ledge Productions, яка взяла на себе продюсування серіалу. – Це історія спільноти, яка пережила справжній жах за своє життя через невидиму загрозу від речовини, яка може та вбиває без попередження, історія про трагедію, але також і про витримку, гідність».

Автори фільму, які оголосили про зйомки ще в травні 2019-го, побоювались показувати фільм у розпал пандемії Covid-19. Як писали в британській пресі, вони переживали, що історія про ще одного «невидимого вбивцю» матиме негативний вплив на глядачів.

Нагадаємо, що МЗС Великобританії випустив відео з переліком російських фейків щодо отруєння екс-розвідника Скрипаля.

Фото: кадр із відео

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду