Прямий запросив Марину Порошенко говорити про коронавірус — моніторинг

Прямий запросив Марину Порошенко говорити про коронавірус — моніторинг

16:12,
23 Березня 2021
2168

Прямий запросив Марину Порошенко говорити про коронавірус — моніторинг

16:12,
23 Березня 2021
2168
Прямий запросив Марину Порошенко говорити про коронавірус — моніторинг
Прямий запросив Марину Порошенко говорити про коронавірус — моніторинг
За дивним збігом, саме в містах, де при владі «Європейська солідарність», із епідемією борються успішно (але загалом у країні все жахливо).

Учасницею токшоу «Ехо України», яке замість Матвія Ганапольського вів Тарас Березовець, стала Марина Порошенко — дружина власника каналу та лідера «Європейської солідарності». Її запросили розповісти про визначну роль партії, яку пані Порошенко представляє в Київській міській раді, у боротьбі проти коронавірусної епідемії. Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за 15—19 березня 2021 року.

Окрім Марини Порошенко, в розмові про коронавірусну епідемію в студії брала участь народна депутатка від «Європейської солідарності» Яна Зінкевич. В ефір включався й міський голова Рівного Олександр Третяк — член тієї ж партії.

Марина Порошенко нарікала на провалену кампанію з вакцинації, критикувала владу, яка фотографувалась без масок і їздила на курорти. Водночас ситуацію з протидією епідемії в Києві, де при владі партія «УДАР» та союзна їй «Європейська солідарність», змалювали як сприятливу. Показали також уривок парламентського виступу Петра Порошенка про брак вакцини в Україні і з закликом до вакцинації. Слова про «гімно», як Порошенко охарактеризував (цитуючи іншу людину) вакцину CoviShield, до сюжету не включили. Міський голова Рівного казав, що на міську владу покладений тягар повної відповідальності за боротьбу проти епідемії та необхідність приймати непопулярні рішення. Коли ведучий Тарас Березовець запропонував Марині Порошенко та її однопартійцям допомогти регіонам, вона розповіла, як багато зробив для протидії епідемії фонд Петра Порошенка.

Нагадаємо, Петро Порошенко офіційно купив Прямий канал місяць тому, заявивши, що в такий спосіб захищає його від закриття. Втім канал і до того надавав очевидну перевагу Порошенкові та його однопартійцям.

Більше про тенденції та маніпуляції в політичних токшоу минулого тижня читайте в матеріалі Олександра Круміна

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду