У Донецьку про заборону куріння нагадають за допомогою графіті

00:00,
6 Листопада 2012
318

У Донецьку про заборону куріння нагадають за допомогою графіті

00:00,
6 Листопада 2012
318
У Донецьку про заборону куріння нагадають за допомогою графіті
Автори:
15 листопада в Донецьку пройде масштабна арт-акція від проекту «Донецьк без тютюнового диму», в рамках якої за допомогою малюнків у стилі графіті активісти спробують ще раз нагадати донеччанам про заборону куріння в громадських місцях.

Про це повідомляє офіційний сайт Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецька.

На одній із сесій Донецької міськради розглядалося питання про заборону куріння в громадських місцях і на зупинках громадського транспорту. Перед сесією в міськраді відбулися громадські слухання з проблеми пасивного куріння. Також спортивна еліта Донецька звернулася з листом до Верховної Ради з проханням заборонити куріння на спортивних об'єктах.

Верховною Радою України 24 травня поточного року був прийнятий відповідний Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових виробів». Цей Закон набирає чинності 16 грудня 2012 року.

Щоб нагадати людям про прийнятий Закон і ще раз звернути увагу на негативний вплив на здоров'я людей пасивного куріння, проект «Донецьк без тютюнового диму» планує оформити малюнками в стилі графіті кілька зупинок громадського транспорту, а також каналізаційні люки, що знаходяться на бульварі Пушкіна. З клопотанням посприяти в реалізації проекту активісти звернулися до Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міськради.

«Донецьк одним з перших міст України вже почав виконувати прийнятий Закон про заборону куріння в громадських місцях. Ініціатива «Донецьк без тютюнового диму» спрямована на пропаганду здорового способу життя та на дотримання Правил благоустрою у місті. Мені особливо імпонує творча складова цього проекту. Готовий особисто в ньому брати участь», - зазначив начальник Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міськради Костянтин Савінов.

Джерело: УРА-Информ.Донбасс

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
puregraffiti.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду