В Ізраїлі акторам театру заборонили курити на сцені

00:00,
5 Грудня 2012
396

В Ізраїлі акторам театру заборонили курити на сцені

00:00,
5 Грудня 2012
396
В Ізраїлі акторам театру заборонили курити на сцені
Верховний суд Ізраїлю заборонив акторам курити на сцені в ході виступу, навіть якщо того вимагає п'єса, - повідомляє ICTV.

Раніше Хайфський суд, розглядаючи позов у зв'язку з п'єсами міського театру, ухвалив, що, якщо того вимагає спектакль, то актори можуть викурити на сцені одну сигарету. Однак прихильники жорсткої заборони на куріння подали апеляцію й виграли.

Коментуючи рішення, Хайфський міський театр повідомив, що відтепер не буде ставити спектаклі, персонажі яких курять на сцені.

Нагадаємо, що подібне рішення ще 2009 року ухвалив Верховний суд штата Колорадо у США. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ksipnistere.blogspot.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду