Новий файлообмінник Доткома дозволяє шифрувати дані користувачів

00:00,
21 Січня 2013
644

Новий файлообмінник Доткома дозволяє шифрувати дані користувачів

00:00,
21 Січня 2013
644
Новий файлообмінник Доткома дозволяє шифрувати дані користувачів
Проект Mega приділив увагу посиленому захисту як користувачів, так і самого Кіма Доткома.

Файлобмінний сервіс Mega, запуск якого відбувся 19 січня (про що Дотком повідомив у своєму Twitter) дозволяє шифрувати файли, таким чином, відзначає Digit, забезпечується додатковий захист як даних користувача, так і самого Доткома.

Крім шифрування, Mega пропонує 4 види акаунтів: безкоштовний з лімітом на завантаження даних в 50 Гб і три варіанти преміум-акаунтів – з лімітом від 500 Гб до 4 Тбайт за ціною від €9,99 до €29,99 на місяць.

Про те, що Кім Дотком (Kim Dotcom) має намір запустити «новий Megaupload» стало відомо наприкінці минулого року. Сам Megaupload (50 млн. відвідувачів на день за даними Torrent Freak), попередній проект Доткома, американський уряд закрив у січні 2012-го – однак Кім вирішив не припиняти активну інтернет-діяльність, і повернутися «з чимось більшим і кращим».

Незважаючи на активні зусилля щодо покращення власного іміджу, ім’я Доткома продовжувало асоціюватися з піратством – саме з таких причин габонський уряд відмовив йому у розташуванні Mega в габонському сегменті інтернету (з адресою Me.ga). Сам Дотком вбачав у подібному сюжетному повороті «американські впливи» та полювання уряду  США на віртуальних відьом.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Wired
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду