Endemol намагається поєднати телешоу з соціальною мережею

00:00,
27 Січня 2011
378

Endemol намагається поєднати телешоу з соціальною мережею

00:00,
27 Січня 2011
378
Endemol намагається поєднати телешоу з соціальною мережею
Хто хоче бути новим Стівом Джобсом?

 

«Усі кажуть, що соціальне телебачення буде великим, а я думаю, воно буде величезним!», - цитує LostRemote Інона Крайца (на фото), генерального директора групи Endemol – найбільшого незалежного телепродакшна світу. Цю думку Крайц висловив на недавній конференції  Digital Life Design.

 

З оснащенням нового покоління телевізорів доступом до бездротового інтернету поєднання телебачення і соціальних медіа стало лише питанням часу. «Ми вважаємо, що саме це буде наступною ключовою тенденцією в розвитку медіа, - каже Крайц. – Здатність створювати контент, який даватиме людям можливість взаємодіяти й спілкуватись між собою, рекомендувати одне одному, ділитися враженнями про телебачення, кардинально змінить індустрію». Того, хто знайде спосіб поєднати дві стихії медіа, Крайц оголосив «Стівом Джобсом цього покоління».

 

Endemol уже працює в цьому напрямку, домовившись із соціальною мережею Foursquare  про спільне виробництво нового шоу. Його формат поки що в розробці: за попередньою інформацією, це буде змагання, учасники якого подорожуватимуть різними містами. Невідомо поки що також, яким саме чином телешоу буде поєднане з соціальною мережею - ймовірно, йдеться про повідомлення про місце перебування учасників, адже саме такою є головна функція Foursquare.

 

«Медіаграмотність»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду