Rakuten Viber оголосив про запуск нових функцій для групових чатів

Rakuten Viber оголосив про запуск нових функцій для групових чатів

15:50,
24 Вересня 2024
1321

Rakuten Viber оголосив про запуск нових функцій для групових чатів

15:50,
24 Вересня 2024
1321
Rakuten Viber оголосив про запуск нових функцій для групових чатів
Rakuten Viber оголосив про запуск нових функцій для групових чатів
Серед оновлень — коментарі у спільнотах, посилання на групові дзвінки та функція «згадати всіх».

Rakuten Viber запустив низку нових функцій для групових чатів. Про це повідомила пресслужба компанії.

Відтепер у спільнотах стали доступні коментарі, що допоможе зробити чат більш організованим. Замість десятків повідомлень у чаті, користувачі можуть залишати свої відповіді та думки в коментарях до конкретного повідомлення.  

У групах також з'явилася нова функція «згадати всіх» (@всім), до дає змогу адресувати повідомлення всім учасникам одразу замість окремих тегів. 

Зазначимо, що групи зазвичай обирають для близького кола спілкування, адже в них є групові дзвінки та наскрізне шифрування. У спільнотах, які створюють для великої кількості учасників, контактні номери адресатів приховані. 

Окрім цього, відтепер у десктопній версії вайберу можна створити посилання на дзвінок і поділитися лінком у застосунку або поза ним. Усі користувачі з обліковим записом вайберу зможуть приєднатися за цим посиланням у зручний для себе час, а не відповівши на виклик тут і зараз. Такі дзвінки не мають визначеного «власника», а тому закінчуються тільки тоді, коли всі учасники залишать конференцію.   

Щоб скористатися функцією, потрібно в десктопній версії перейти за кнопкою «Написати» біля поля пошуку та обрати «Нове посилання на дзвінок».

Нагадаємо, у серпні ми повідомляли про те, що компанія Viber додасть функцію непомітного видалення повідомлень з чату, незалежно від того, були вони прочитані чи ні. Можливість «Видалення повідомлень без сліду» буде доступна лише для користувачів Viber Plus. 

У червні Viber удоступнив функцію стислого викладу групового чату всім користувачам в Україні. Функція на базі технології Open AI аналізує від 5 до 100 непрочитаних повідомлень у груповому чаті й виокремлює з них ключові пункти, які потім описує в одному короткому повідомленні.

З березня у вайбері поступово розгортають нову функцію під назвою «папки», яка дає змогу впорядковувати чати й канали, найбільш актуальні для користувачів. Функція папок дає користувачам можливість створювати до п’яти спеціальних папок на додачу до вкладки «Усі», яка автоматично включає всі чати й канали.

Фото: Rakuten Viber

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду