Компанія Ілона Маска розробляє власний сервіс електронної пошти

Компанія Ілона Маска розробляє власний сервіс електронної пошти

14:45,
23 Лютого 2024
1317

Компанія Ілона Маска розробляє власний сервіс електронної пошти

14:45,
23 Лютого 2024
1317
Компанія Ілона Маска розробляє власний сервіс електронної пошти
Компанія Ілона Маска розробляє власний сервіс електронної пошти
Коли з’явиться сервіс XMail і кого обслуговуватиме, наразі невідомо.

Мільярдер Ілон Маск, власник соцмережі Х, яка раніше називалася «Твіттер», повідомив, що ведеться робота над створенням сервісу електронної пошти XMail. Про це стало відомо з відповіді Маска на запитання одного з користувачів платформи X.

Бізнесмен не розкрив жодних деталей, лише констатував факт розробки.

Судячи з коментарів під дописом, частина користувачів розглядає XMail як альтернативу Gmail від компанії Google.

Минулої осені стало відомо про плани соцмережі X розвивати нові напрямки бізнесу, відповідно до яких її керівництво розглядає платформу відеоконтенту YouTube і платформу для пошуку та розвитку людського капіталу для бізнесу LinkedIn як майбутніх конкурентів. Тоді також стало відомо про наміри Х створити новинний електронний поштовий сервіс.

Додамо, поштовий електронний сервіс із назвою «XMail» уже існує. Домен xmail.ru для перенесення пошти з Gmail та інших іноземних сервісів, які стали недоступними громадянам ворожої РФ через повномасштабне військове вторгнення в Україну, у 2023 році запустив російський поштовий сервіс «Почта Mail.ru», що входить до російського холдингу VK.

Щоправда, соцмережа Х Ілона Маска уже має досвід відстоювання влучних назв за собою.

Після того, як було вирішено провести ребрендинг та переназвати «Твіттер» на «Х», компанія забрала в користувача соцмережі однойменний акаунт. Йому подякували, без матеріальних компенсацій, запросили на екскурсію в головний офіс та запропонували подарувати брендовані сувеніри.

Нагадаємо, 1 грудня 2023 року компанія Google почала видаляти облікові записи, які були неактивними впродовж двох років.

Фото: Ілон Маск / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду