Кота Степана номінували на премію інфлюєнсерів у Каннах

Кота Степана номінували на премію інфлюєнсерів у Каннах

15:12,
9 Квітня 2022
4520

Кота Степана номінували на премію інфлюєнсерів у Каннах

15:12,
9 Квітня 2022
4520
Кота Степана номінували на премію інфлюєнсерів у Каннах
Кота Степана номінували на премію інфлюєнсерів у Каннах
Під час церемонії 18 травня пройде збір коштів на підтримку України.

Зірку інстаграму, харківського кота Степана номінували на премію освітньої асоціації інфлюєнсерів та блогерів. World Influencers and Bloggers Awards. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці WIBA.

Степан може не лише отримати титул навпливовішого блогера, а й провести ще одну кампанію зі збору коштів для України. Цього разу вже не для тварин, а для людей. Волонтеритиме кіт під час церемонії вручення премії 18 травня.

«Хочемо повідомити, що Всесвітня асоціація інфлюенсерів та блогерів @wibaglobal разом із Загорій фундацією @zagoriy.foundation та @loveyoustepan успішно організували онлайн-збір коштів для українських тварин. Понад 10 000 доларів США було зібрано та розподілено між кількома фондами, які допомагають нашим маленьким друзям, які постраждали від війни, – йдеться в дописі WIBA. – Крім того, ми дуже сподіваємося на церемонію нагородження World Influencers and Bloggers Awards за участі понад 100 учасників-інфлюєнсерів. Їхні дописи 18 травня допоможуть зібрати значні кошти для дітей, які постраждали від війни в Україні».

Нагадаємо, зірка інстаграму Степан став всесвітньовідомим котом після того, як один із дописів поширила співачка Брітні Спірс, назвавши цього кота ідолом.

Йому 13 років, власницю звати Ганна. Після початку повномасштабної війши в Україні Степан та Ганна переїхали до Франції. 

На думку нашого автора Антона Клименка, кіт Степан входить до п'ятірки найпопулярніших блогерів України. Оглядач звертає увагу на залученість зірки у рекламних кампаніях шапки Puma, взуття Crocs, сумки Valentino тощо.

 «Блог кота є найбільш життєвим та відвертим серед першої п’ятірки. Степан не намагається бути симпатичним чи зарозумілим, не прикриває свою старість молодіжною ширмою та не надає "енергетичних" послуг», – відзначає Антон Клименко. Детальніше про Степана та інших популярних блогерів читайте за цим посиланням. 

Ілюстрація з фейсбук-сторінки WIBA

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду