Twitter тестує фото та відеореакції на твіти

Twitter тестує фото та відеореакції на твіти

10:35,
10 Січня 2022
2241

Twitter тестує фото та відеореакції на твіти

10:35,
10 Січня 2022
2241
Twitter тестує фото та відеореакції на твіти
Twitter тестує фото та відеореакції на твіти
Автори:
Функція схожа на відеовідповіді TikTok, які Instagram нещодавно скопіював для Reels.

Соціальна мережа Twitter тестує нову функцію — фото та відеореакції на твіти. Функція «Цитувати твіт із реакцією» поки доступна лише для обмеженої кількості користувачів iOS.

За допомогою нової функції користувачі Twitter замість публікації текстової відповіді можуть вставити копію твіту у власне фото/відео та опублікувати його в стрічці.

The Verge зазначив, що функція схожа на відеовідповіді TikTok, які Instagram нещодавно скопіював для Reels.

Деякі працівники видання та користувачі Twitter висловили стурбованість, що ці твіти з реакціями можуть використати для переслідування. «Безпека людей у ​​Twitter є нашим пріоритетом, і, хоча ми не очікуємо, що нову функцію використовуватимуть на шкоду, ми будемо уважно стежити за використанням продукту та гарантувати, що будь-які зловживання розглядатимуться відповідно до Правил Twitter», — сказала представниця Twitter Вівіана Віволл та додала, що наразі користувачі не можуть вимкнути цю функцію на своїх сторінках.

Нагадаємо, компанія Twitter повідомила, що посилить модерацію контенту на платформі. З цією метою на початку 2022 року буде створено Twitter Moderation Research Consortium (TMRC). 

Фото: Twitter Support

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду