ms.detector.media
MediaSapiens
06.10.2021 13:35
Instagram відмовляється від IGTV
Instagram відмовляється від IGTV
Тепер відео, опубліковані в головній стрічці Instagram, можуть тривати до 60 хвилин.

Соціальна мережа Instagram вирішила відмовитися від відеоформату IGTV та запустити новий формат перегляду відео — «Instagram TV». Про це повідомили The Verge.

Instagram визнав, що IGTV був невдалим, тому вирішив провести ребрендинг та запустити «Instagram TV». Прессекретар соцмережі каже, що додаток IGTV, який зараз називається «Instagram TV», залишиться «місцем, яке люди можуть відвідати, щоб переглянути відео».

Тепер відео, опубліковані в головній стрічці Instagram, можуть тривати до 60 хвилин — тривалість, яка раніше була лише для роликів IGTV. Також, щоб переглянути відео, користувачам більше не доведеться виходити з головної стрічки. Відеострічки та відео IGTV будуть об’єднані в «Instagram TV», яка отримає єдину вкладку на сторінках профілю.  

Відеоплатформу IGTV компанія запустила 2018 року. Її презентували, як аналог традиційному телебаченню, а також місце, де автори зможуть розміщувати довгі відео. Відкрити IGTV можна як з Instagram, так і з окремого додатка. У 2021 році соціальна мережа Instagram повідомила, що розробляє нову систему пошуку для мобільного додатка, яка показуватиме пропозиції фото та відео замість акаунтів користувачів, хештегів і місць. Водночас компанія Facebook оновила свої додатки Instagram та Messenger і додала функцію, яка дозволяє користувачам створювати перехресні групові чати.

Фото: Google Play

ms.detector.media