Twitter запустить службу новин про погоду Tomorrow

Twitter запустить службу новин про погоду Tomorrow

12:12,
2 Червня 2021
975

Twitter запустить службу новин про погоду Tomorrow

12:12,
2 Червня 2021
975
Twitter запустить службу новин про погоду Tomorrow
Twitter запустить службу новин про погоду Tomorrow
Автори:
Платформа розпочне роботу з 2 червня в США і матиме безкоштовний та платний контент.

Компанія Twitter разом із журналістом і дослідником клімату Еріком Холтхаусом запустить службу новин про погоду під назвою Tomorrow. Про це повідомляє Axios.

Холтхаус раніше писав про клімат для різних медіа, включаючи The Wall Street Journal. Наразі він єдиний штатний співробітник Tomorrow, але в планах – залучити в службу новин до 30 кліматологів та чотирьох редакторів. Як розповів віцепрезидент компанії Twitter Майк Парк, «це буде найбільший колектив авторів та експертів, з якими ми вже працювали». Він додав, що стихійні лиха є актуальною темою для Twitter і завжди активно обговорюються в соцмережі, у тому числі є попит на пояснення експертів, як треба себе поводити і як рятуватись під час стихійного лиха.

Платформа розпочне роботу 2 червня в 16 містах США, де 18 місцевих метеорологів будуть створювати безкоштовний і платний контент. Користувачам будуть доступні платні підписки, голосові чати та інші функції.

Команда Tomorrow буде випускати в Twitter інформаційні бюлетені та ексклюзивні лонгріди через новинну платформу компанії Revue. За платною підпискою можна буде, наприклад, отримати квитки на прямі голосові трансляції через Spaces або сесії питань і відповідей, під час яких можна безпосередньо звернутися до метеорологів і експертів. Поки що питання можна задавати тільки по електронній пошті, але в майбутньому їх відправлятимуть через захищену паролем частину веб-сайту Revue, яка знаходиться в розробці.

Підписка на Tomorrow стартуватиме від $10 на місяць.

«Мета полягає в тому, щоб до кінця цього року вийти на більшість із 50 основних медіаринків Північної Америки», – говорить Холтхаус.

У 2022 році він хоче розширитися на міжнародному рівні до місць, де широко використовується Twitter, але там не такі складні метеорологічні служби, як-то Індія чи Бразилія.

Раніше Twitter почала тестувати платну підписку. За $2,99 на місяць можна буде змінити колір фону та іконки.

Фото: mashable.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду