YouTube може прибрати «дизлайки» під відео

YouTube може прибрати «дизлайки» під відео

16:15,
1 Квітня 2021
2167

YouTube може прибрати «дизлайки» під відео

16:15,
1 Квітня 2021
2167
YouTube може прибрати «дизлайки» під відео
YouTube може прибрати «дизлайки» під відео
Автори:
Платформа планує експериментувати з дизайном, й в новому інтерфейсі можуть не відображатися дизлайки.

У компанії YouTube повідомили, що планують відімкнути можливість ставити дізлайки під відео. Новація пов’язана з тим, що компанія хоче експериментувати із дизайном платформи. Про це пише Liga.Tech з посиланням повідомлення компанії у твітері.  

У компанії зазначають, що нововведення потрібне не для того, щоб позбавити користувачів можливості ставити дизлайки, а для того, щоб уникнути упередженого ставлення до відео, якому вже ставили негативні оцінки. Проте повідомляється, що кількість дизлайків і далі впливатиме на алгоритми рекомендацій YouTube.

«Ми почули від авторів, що публічний лічильник дизлайків може вплинути на їхнє благополуччя і може послужити стимулом для цілеспрямованої кампанії проти творця відео», — зазначають у компанії.

Раніше платформа YouTube надала батькам нові можливості для контролю над доступом підлітків до контенту. 

Фото: Flickr

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду