YouTube ще на тиждень заблокував канал Дональда Трампа

YouTube ще на тиждень заблокував канал Дональда Трампа

12:21,
20 Січня 2021
1342

YouTube ще на тиждень заблокував канал Дональда Трампа

12:21,
20 Січня 2021
1342
YouTube ще на тиждень заблокував канал Дональда Трампа
YouTube ще на тиждень заблокував канал Дональда Трампа
Автори:
Обліковий запис Трампа та існуючі на ньому відео залишають доступними, але він не зможе завантажувати новий контент як мінімум ще сім днів.

Відеохостинг Youtube вирішив ще на тиждень призупинити роботу каналу президента США Дональда Трампа. Причиною блокування в мережі назвали занепокоєння, що контент на каналі Трампа може спровокувати насильство, повідомляє CNBC.

Про своє рішення компанія оголосила напередодні Дня інавгурації новообраного президента США Джо Байдена.

Тимчасове призупинення означає, що обліковий запис Трампа та існуючі на ньому відео залишають доступними, але він не зможе завантажувати новий контент як мінімум ще сім днів.

Компанія також збирається продовжувати заборону показу коментарів під відео, розміщених на каналі Трампа.

Нагадаємо, 13 січня YouTube видалив нове відео на каналі чинного президента США Дональда Трампа і призупинив роботу його акаунту за порушення політики сервісу. 

Як повідомили в компанії, причиною призупинення роботи акаунту є те, що контент на каналі Трампа може спровокувати подальше насильство.

Адміністраторам каналу, на який підписані 2,77 мільйона чоловік, як мінімум на сім днів заборонено публікувати нові ролики і вести прямі трансляції. Доступ до попередніх відео на каналі збережений, але можливість залишати коментарі під ними відключена.

Раніше Трампа заблокували інші соціальні мережі. Facebook і Instagram призупинили дію акаунтів президента до закінчення його повноважень. Twitter закрив особистий акаунт Трампа навічно. Компанії пояснювали це тим, що пости Трампа провокують і виправдовують насильство з боку правих екстремістів.

Фото: Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду