Експрезидент США Дональд Трамп планує створити власну соцмережу

Експрезидент США Дональд Трамп планує створити власну соцмережу

10:09,
22 Березня 2021
1187

Експрезидент США Дональд Трамп планує створити власну соцмережу

10:09,
22 Березня 2021
1187
Експрезидент США Дональд Трамп планує створити власну соцмережу
Експрезидент США Дональд Трамп планує створити власну соцмережу
Автори:
Планується, що нова платформа Трампа має «повністю змінити правила гри».

Дональд Трамп, якого заблокували у соціальних мережах Twitter та Facebook, збирається запустити власну соціальну мережу, де зможе комунікувати зі своїми прихильниками. Про це пише Українська правда з посиланням на Reuters.

Про наміри створити нову соціальну платформу заявив один зі старших радників Трампа Джейсон Міллер. Назву нової платформи поки не повідомляють, однак планується, що вона стане доступною вже за кілька місяців.

Експрезидент США Дональд Трамп, чиї акаунти були заблоковані у Twitter і Facebook після нападу його прихильників на Капітолій, планує запустити свою власну соціальну платформу.

Міллер додав, що Трамп знову планує увійти в соціальний простір, який «повністю змінить правила гри».

Нагадаємо, 6 січня Конгрес США повинен був офіційно порахувати голоси виборників, які б засвідчили перемогу Джо Байдена (306 голосів за Байдена проти 232 за Трампа).

Зазвичай це формальність, оскільки вже відомо, як проголосували виборники у кожному штаті. Але цього разу, після чергової заяви чинного президента США Дональда Трампа про те, що він не визнає результати виборів, натовп прорвався в будівлю Капітолія, де засідали обидві палати Конгресу, та зірвав процедуру підрахування голосів.

Внаслідок зіткнень із правоохоронцями загинуло 5 людей (серед них один поліцейський), понад 50 осіб було затримано, поліція та Національна гвардія застосували сльозогінний газ.

Після того як мітингарів вивели з будівлі, засідання продовжилось: через 14 годин після початку процедури підрахунку голосів обидві палати Конгресу підтвердили обрання Джо Байдена 46-м президентом США.

Після нападу на Конгрес Дональд Трамп був заблокований майже в усіх популярних соцмережах за «неодноразове порушення правил спільнот». Таке рішення прийняли Twitter, Instagram Facebook, Snapchat. 

Фото: Flickr.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду