Facebook послабить обмеження після виборів в США — Цукерберг

Facebook послабить обмеження після виборів в США — Цукерберг

15:55,
27 Жовтня 2020
1370

Facebook послабить обмеження після виборів в США — Цукерберг

15:55,
27 Жовтня 2020
1370
Facebook послабить обмеження після виборів в США — Цукерберг
Facebook послабить обмеження після виборів в США — Цукерберг
Автори:
Соцмережа заборонила поширення теорій змови з метою зменшити рівень насильства у суспільстві напередодні виборів.

Соціальна мережа Facebook зменшить кількість заборон і обмежень після президентських виборів у Сполучених Штатах, які мають відбутися 3 листопада. Про це повідомив засновник Facebook Марк Цукерберг на зустрічі з працівниками компанії, пише BuzzFeed.

Видання відмічає, що нещодавно соціальна мережа почала банити групи, які поширюють теорії змови. Зокрема, Facebook оголосила «хрестовий похід» проти QAnon.

За словами Марка Цукерберга, заборона поширення теорій змови не є офіційною політикою соціальної мережі, однак це було зроблено для того, щоб зменшити рівень насильства у суспільстві напередодні виборів.

Видання звертає увагу на значне поширення дописів у соціальній мережі Facebook, які заперечують Голокост. 

«Нам дуже складно провести межу між контентом, який можна поширювати і контентом, який закликає до насильства. Останні кілька років ми спостерігали зростання антисемітських настроїв у США», - відмітив очільник Facebook.

Водночас Цукерберг відмовився коментувати обмеження поширення публікації видання New York Post про листування сина кандидата в президенти Джо Байдена.

Цукерберг торкнувся також питання щодо антимонопольного позову Мін’юсту США до корпорації Google. Він відмітив, що Facebook працює в конкурентних умовах, відмітивши, що головними конкурентами є соціальні мережі Twitter, Sanpchat і TikTok.

Нагадаємо, соцмережа Facebook блокуватиме контент, який заперечує або перекручує факти про Голокост.

Фото: Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду