Zoom презентував цілу низку нових функцій. Що про них відомо?

Zoom презентував цілу низку нових функцій. Що про них відомо?

15:41,
16 Жовтня 2020
2473

Zoom презентував цілу низку нових функцій. Що про них відомо?

15:41,
16 Жовтня 2020
2473
Zoom презентував цілу низку нових функцій. Що про них відомо?
Zoom презентував цілу низку нових функцій. Що про них відомо?
Автори:
Zoom запустив власний магазин додатків та посилив безпеку даних користувачів.

Сервіс відеодзвінків Zoom провів онлайн-конференцію Zoomtopia, де презентував цілу низку нових функцій, які незабаром стануть доступні всім користувачам програми. Про це повідомляє видання AIN.UA.

На конференції компанія представила функцію Zapps, яка дозволить запускати сторонні додатки, такі як Asana, Slack або Dropbox прямо в Zoom, не виходячи з відеоконференції.

«Zapps допомагає знайти всі програми, необхідні для продуктивної роботи, і забезпечує вільний обмін інформацією між командами до, під час і після зустрічі», - наголошується на сайті компанії.

Фактично Zapps - це магазин додатків вже вбудований в Zoom, де зібрані всі необхідні для роботи і комунікації з колегами інструменти.

Перші Zapps будуть введені в Zoom до кінця року і незабаром після цього будуть відкриті для розробників. 

Zoom також представив публічну бета-версію OnZoom - сервісу для проведення платних відеоконференцій, за допомогою якого будь-який користувач зможе розміщувати на платформі анонси своїх заходів, продавати на них квитки або приймати пожертвування.

«OnZoom - це комплексне рішення для платних користувачів Zoom, що дозволяє створювати, проводити і монетизувати такі заходи, як заняття фітнесом, концерти, фуршети або імпровізаційні шоу, а також уроки музики на платформі Zoom Meetings», - зазначає компанія.

Поки що створювати такі івенти зможуть тільки платні передплатники Zoom з США, але починаючи з 2021 року компанія планує запустити OnZoom по всьому світу.

Компанія також представила функціонал створення сцен з ефектом присутності UCaaS. Сцени з ефектом присутності дозволять організатору встановити індивідуальну фонову тему для своїх зібрань або створити макети, в яких відеоролики учасників будуть вбудовані в загальну сцену, наприклад, в класі або залі суду.

У Zoom також з'являться нові анімовані реакції, які зроблять невербальне спілкування більш помітним і ефективним. Ці анімації також включатимуть звуковий супровід, наприклад, звук ударів.

Крім того, в Zoom з'явиться функція наскрізного шифрування дзвінків. Компанія повідомляє, функція запрацює вже наступного тижня, тобто починаючи з 19 жовтня. Правда, на початку наскрізне шифрування буде працювати в тестовому режимі.

Функція буде доступна для всім користувачам Zoom, незалежно від регіону або наявності платної ліцензії. Використовувати її дозволять тільки на конференціях до 200 осіб.

Нагадаємо, популярний сервіс відеозв’язку Zoom випустив оновлення, що допомагає усунути проблеми з безпекою. Віднині аби приєднатись до будь-якої конференції, користувачу необхідно мати версію Zoom 5.0 чи новішу. Це означає, що користувачі з більш ранніми версіями не зможуть скористатись сервісом.

Фото: Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду