Facebook об'єднала чати Instagram і Messenger

Facebook об'єднала чати Instagram і Messenger

12:20,
1 Жовтня 2020
3251

Facebook об'єднала чати Instagram і Messenger

12:20,
1 Жовтня 2020
3251
Facebook об'єднала чати Instagram і Messenger
Facebook об'єднала чати Instagram і Messenger
Автори:
Нова функція поки доступна лише в деяких країнах, але невдовзі її поширять на весь світ.

Компанія Facebook оголосила про початок тестування Центру облікових записів - функції, яка дозволить синхронізувати дані профілю користувача в Facebook, Instagram і Messenger. Про це йдеться у блозі компанії.

Після оновлення у користувачів зʼявляться нові можливості, в тому числі — нові кольори для чатів, селфі-стікери, зникаючі повідомлення тощо. Всі діалоги, які в Direct в Instagram, залишаться всередині програми у Messenger.

Accounts center дозволить користувачам синхронізувати дані в соцмережах. Наприклад, якщо людина змінить імʼя в Facebook, воно автоматично зміниться і в Instagram. За допомогою нової функції користувачі також зможуть одночасно публікувати пости і Stories у Facebook і Instagram, зберігати паролі і дані банківських карт, щоб здійснювати покупки на обох платформах.

Facebook зазначає, що функцію можна підключити і налаштувати за своїм бажанням. Зокрема, Accounts center можна використовувати тільки для автоматичної публікації постів у Facebook і Instagram, імена профілів можуть відрізнятися.

Нова функція поки буде доступна у кількох країнах. При цьому Facebook не уточнює, де саме, однак обіцяє невдовзі поширити її на більшість країн світу.

Нагадаємо, це вже не вперше Facebook анонсує інтеграцію своїх сервісів - Facebook, Instagram, Messenger та Whatsapp. Наприклад, відтепер деякі користувачі соцмережі Facebook можуть бачити stories, які їхні друзі опублікували в Instagram. 

Розрізнити, з якої мережі stories, можна по кольору кружечків: stories з Instagram мають рожевий кружечок, а stories з Facebook – синій.

Фото: Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду