YouTube запустила свій аналог TikTok

YouTube запустила свій аналог TikTok

12:07,
15 Вересня 2020
2211

YouTube запустила свій аналог TikTok

12:07,
15 Вересня 2020
2211
YouTube запустила свій аналог TikTok
YouTube запустила свій аналог TikTok
Автори:
Бета-версію запустять найближчими днями в Індії для користувачів на Android.

Відеохостинг YouTube оголосив про запуск сервісу 15-секундних відеороликів YouTube Shorts, що має стати конкурентом TikTok. Про це повідомляється у блозі компанії.

«Ми раді повідомити, що створюємо YouTube Shorts — нову можливість для коротких відеороликів прямо на YouTube для авторів, які хочуть знімати короткі відео, використовуючи лише свій мобільний телефон», — заявили у компанії.

На початку користувачі YouTube Shorts матимуть можливість об’єднувати кілька відеокліпів, також у них буде доступ до бібліотеки пісень, яка постійно розширюватиметься. Сервіс матиме регулятори швидкості, а також таймер і зворотний відлік для зручного запису без допомоги рук.

Згідно з повідомленням компанії, бета-версію запустять найближчими днями в Індії для користувачів на Android. Під час тестування функції YouTube Shorts будуть змінювати — в залежності від побажань. Поступово новий сервіс буде доступним як для інших країн, так і для користувачів iOS.

Нагадаємо, Instagram запустив відеододаток Reels, який дозволяє знімати 15-секундні відео, накладати на них музику й ефекти, а також ділитися ними в Stories. Сервіс запустився у 50 країнах, проте ніде не вказано, де саме. У компанії зазначають, що працювати сервіс буде в країнах, де Facebook має права на використання музики. Україна до них не входить.

Фото: YouTube

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду