Ютуб виділить дитячий контент на окрему платформу

Ютуб виділить дитячий контент на окрему платформу

10:01,
30 Серпня 2019
4491

Ютуб виділить дитячий контент на окрему платформу

10:01,
30 Серпня 2019
4491
Ютуб виділить дитячий контент на окрему платформу
Ютуб виділить дитячий контент на окрему платформу
Автори:
Глобальний відеохостинг оприлюднив список змін у YouTube Kids.

У Ютубі виділять контент для дітей на окрему платформу YouTube Kids. Щоб створити більш безпечне середовище для дітей, «Гугл» виділила дитячий контент на окрему платформу. Її мають запустити найближчого тижня.

Про це компанія повідомила у своєму офіційному блозі.

Раніше «Детектор Медіа» вже писав, що компанія оголосила про такі плани у червні цього року. Автори ідеї вважають, що це впровадить кроки для захисту юних користувачів від відео сумнівного змісту.

Крім виділення для дітей окремої платформи, Ютуб розділила користувачів на три вікові категорії: дошкільнята (діти до 4 років), першокласники (5-7 років) і школярі (8-12 років). Сервіс створює для них добірки залежно від віку.

Діти дошкільного віку зможуть дивитись на YouTube Kids фільми, пов'язані з творчістю і навчанням. Дітям молодших класів показуватимуть ролики на основі їхніх інтересів, пісні, мультфільми тощо. Дітям у віці від 8 до 12 років доступні додаткові музичні кліпи, ігри, сімейні блоги, наукові відео тощо.

Ютуб обмежить видачу результатів в залежності від віку. Дорослі можуть налаштовувати додаткові обмеження на канали та колекції роликів.

Нагадаємо, у «Фейсбук» також вирішили відкрити алгоритми, які виявляють контент від терористів і експлуатацію дітей.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду