В офіційному акаунті Instagram з'явилося фото Києва (ДОПОВНЕНО)

В офіційному акаунті Instagram з'явилося фото Києва (ДОПОВНЕНО)

16:01,
12 Червня 2018
2216

В офіційному акаунті Instagram з'явилося фото Києва (ДОПОВНЕНО)

16:01,
12 Червня 2018
2216
В офіційному акаунті Instagram з'явилося фото Києва (ДОПОВНЕНО)
В офіційному акаунті Instagram з'явилося фото Києва (ДОПОВНЕНО)
Автори:
В офіційному акаунті соціальної мережі Instagram опубліковано фото Києва української фотографині Аліни Руді.

Світлина житлового комплексу Києва з'явилася на сторінці @instagram 12 червня.

«Хто знав, що Київ виглядає як пазл зверху», – йдеться у підписі до фотографії, де назву міста Київ транслітеровано за старим зразком Kiev, а не Kyiv.

Наразі публікація отримала майже 766 тисяч вподобань.

Фотографиня має свій профіль у соціальній мережі під ніком @rrrudya. У коментарі MediaSapiens Аліна Рудя розповіла, що Instagram публікувала її фотографії і раніше.

«Думаю, що саме це фото привернуло увагу команди своїми фарбами та геометрією. Також на моїй пам’яті Instagram ще не публікував світлин української столиці, тож це також могло послугувати причиною», —каже фотографиня.

Пані Рудя підписана на акаунт соцмережі. Вона відзначила, що їй до вподоби, що окрім публікації красивих кадрів Instagram використовує свій вплив, аби привернути увагу громадськості до важливих проблем.

На своїй сторінці в Facebook Аліна Рудя висловила сподівання, що публікація в  приверне до неї увагу українських ЗМІ. «Може нарешті і в українських медіа почнуть мене публікувати ;)», – написала вона.

MediaSapiens фотографиня пояснила, що більшість публікацій її фотографій або матерілів про неї саму виходили в іноземних виданнях.

«Я живу в Берліні і веду Instagram англійською мовою, але велика кількість підписників у мене з Києва. Два роки тому, коли вийшла моя книга Prypyat mon Amour про людей, що були евакуйовані з міста Прип’яті (як і я сама), про це написало багато міжнародних видань, а от в українських медіа згадок майже не було. Тому, мабуть, я й лишила такий іронічний коментар, хоча звичайно ж не дуже серйозний. Я пишаюся тим, що я український фотограф і хочу працювати як з міжнародними, так і з українськими виданнями», – зазначила пані Рудя.

З моменту публікації фотографії Києва в офіційному акаунті Instagram аудиторія фотографині в цій соцмережі виросла на декілька тисяч. Зараз у неї там майже 54 тисячі підписників. До фотографині також звернулося кілька медіа: як українських, так і іноземних, що Аліна Рудя називає «хорошим результатом як для одного фото». 

Про фотографиню свого часу розповідало видання Vogue. Аліна Рудя виросла в Києві. Вона вчилася в Києво-Могилянській академії, Берлінському університеті мистецтв та американській школі дизайну Parsons. Займається документальною та фешн-фотографією. Світлини Аліни Руді публікують видання Der Spiegel, La Repubblica, Daily Mail,The Mirror, Vice та інші. 

Нагадаємо, торік два відомих німецьких фешн-фотографи Патрік Бінерт (Patrick Bienert) і Макс фон Ґумппенберґ (Max von Gumppenberg) створили книжку про київське нічне життя «Пробуджуючі ночі» («Wake up nights»).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду