Акторка Софі Тернер з «Гри престолів» веде Instagram-блог з оглядом сосисок

Акторка Софі Тернер з «Гри престолів» веде Instagram-блог з оглядом сосисок

12:10,
13 Липня 2018
3844

Акторка Софі Тернер з «Гри престолів» веде Instagram-блог з оглядом сосисок

12:10,
13 Липня 2018
3844
Акторка Софі Тернер з «Гри престолів» веде Instagram-блог з оглядом сосисок
Акторка Софі Тернер з «Гри престолів» веде Instagram-блог з оглядом сосисок
Автори:
Софі Тернер, яка зіграла роль Санси Старк у телесеріалі «Гра престолів», має секретний акаунт в Instagram, у якому робить огляди сосисок.

Блог про сосиски Софі Тернер (Sophie Turner) завела ще у квітні цього року, але тривалий час він залишався непомічений фанами. Зараз у ному всього 9 дописів та близько 47 тисяч підписників. Для порівняння, її власний акаунт має аудиторію в 7,7 мільйона підписників.

 

Акторка оцінює страви за десятибальною шкалою. Найвищий бал у 9,5 вона поки що поставила соусу, який скуштувала в Бельмонті, штат Північна Кароліна. Також високу оцінку отримали камберлендські сосиски з Лондона та сосиски з індички з Лос-Анжелеса.

В кожному з постів Софі Тернер детально описує особливості кожної страви, її смак та приправи й соуси, з якими вона подавалася. Акторка також пояснює в них чому ставить низьку чи високу оцінку до кожної з них.

 Страва, яка отримала найнижчу оцінку в 2 бали у блозі sophiessausagereviews.

Це не перший випадок, коли знаменитості заводять блоги про їжу. Наприклад, у співачки Lorde є акаунт з оглядами про цибуляні кільця. У моделі Кендал Дженнер є химерний акаунт, присвячений піці, хоча фани досі не можуть зрозуміти, про що цей блог і до чого в ньому піца.

Автор книги про блогерство «Культ аматорів» Ендрю Кін ще в 2008 році писав, що у світі щосекундно створюєтсья один новий блог. З того часу популярність блогів стала ще більшою, тож нині ця цифра навіть більша. В 2017 році компанія First Choice опитала 1000 британський дітей віком від 6 до 17 років щодо того, якою вони хочуть бачити свою майбутню кар'єру. Майже три чверті опитаних дітей розглядають кар'єру в галузі онлайн-відео. Вони хочуть бути ютюберами, влогерами чи блогерами. При цьому діти вказали, що для них важлива можливість займатися творчою діяльністю, слава та самовираження, і лише потім серед своїх пріоритетів вони назвали заробляння грошей.

MediaSapiens також писав про особливості блогерства для дитячого сегменту. Діти захоплюються переглядом відео на YouTube, оскільки таким чином відчувають себе залученими до ігор, які їм показують на екрані. Окрім того, тут присутня ще й фінансова мотивація, адже ролики з великою кількістю переглядів можна монетизувати. Психологи вказують, що для дітей, які стають зірками YouTube, існує три ризики: порушення прав дітей, реакцію оточення та вплив слави й грошей. Але рання популярність не обов’язково призводить до негативних наслідків, якщо самі батьки докладають зусиль, аби мінімізувати ризики.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Instagram
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду