Альбом Девіда Бові «Blackstar» перетворили на Instagram-серіал

Альбом Девіда Бові «Blackstar» перетворили на Instagram-серіал

15:40,
23 Лютого 2016
1889

Альбом Девіда Бові «Blackstar» перетворили на Instagram-серіал

15:40,
23 Лютого 2016
1889
Альбом Девіда Бові «Blackstar» перетворили на Instagram-серіал
Альбом Девіда Бові «Blackstar» перетворили на Instagram-серіал
Автори:
Останній альбом Девіда Бові «Blackstar», який вийшов за два дні до смерті музиканта, перетворили на міні-серіал, показ якого буде проходити в соціальній мережі Instagram.

Про це пише The Guardian

16-серійний фільм стане «візуальною інтерпретацією» пісень, які увійшли до альбому. Ролі в серіалі виконають Таві Гевінсон і Патриція Кларксон. Сценарій серіалу для соціальної мережі написали Керолін Сесілія і Ніккі Борг, яким Бові надав записи із 28 студійного альбому «без будь-яких обмежень або умов з його боку». Серіал повинен «захопити глядача в подорож по настроях, створених за допомогою музики, текстів і творчої роботи». 

Перша серія серіалу буде представлена 25 лютого. 

Раніше повідомлялося про те, що альбом Бові «Blackstar» очолив чарт журналу Billboard. За перший тиждень було продано 181 тисячу копій альбому, що стало найбільшою кількістю проданих екземплярів альбомів Бові з 1991 року. Крім того, «Blackstar» перервав лідерство альбому Адель «25». Останній альбом Бові був високо оцінений критиками. Журнал Rolling Stone назвав Blackstar як «кращий антипоп-музичний шедевр Бові з сімдесятих років». 

Девід Бові (справжнє ім'я Девід Джонс) народився 8 січня 1947 року в Лондоні. Він почав музичну кар'єру в кінці 1960-х років, і вплинув на творчість багатьох музикантів. Бові прославився в 1972 році своїм альбомом The Rise and Fall of Ziggy Stardust, який відразу ж зробив його зіркою. Він домігся всесвітньої популярності як рок-співак, а крім того вплинув на наступні покоління музикантів в найрізноманітніших напрямках сучасної музики.Такі альбоми Бові, як, наприклад, Young Americans і Let's Dance, незмінно супроводжувалися успіхом. У 2002 році в опитуванні ВВС «100 найвидатніших британців» Бові зайняв 29-е місце. Протягом кар'єри музиканта були продані понад 136 мільйонів платівок - з цим результатом він увійшов в десятку найуспішніших артистів в історії популярної музики Великобританії. Шість альбомів Девіда Бові входять до списку «500 найкращих альбомів усіх часів за версією журналу Rolling Stone. У 2004 році журнал Rolling Stone віддав Бові 39-е місце в списку «100 найвидатніших виконавців рок-музики всіх часів» і 23 позицію в списку «100 найкращих вокалістів всіх часів». Бові пішов з життя 11 січня 2016 року.

Як писав MediaSapiens, серіал «Картковий будиночок» продовжили на п'ятий сезон. Свою участь у п'ятому сезоні підтвердив виконавець ролі Френка Андервуда Кевін Спейсі. Разом з тим, як пише Variety, творець і сценарист серіалу Бо Віллімон більше не буде над ним працювати. Віллімон заявив про те, що настав час «рухатися далі» після п'яти років роботи над образом Френка Андервуда. За його словами, «після п'яти років і чотирьох сезонів я хочу перейти на щось інше. Але я надзвичайно пишаюся нашою роботою і думаю, що серіал залишається в руках талановитої команди». 

Також нагадуємо, що прем'єра шостого сезону фентезійного телесеріалу «Гра престолів» відбудеться 24 квітня 2016 року на каналі HBO. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Девід Бові, The Guardian
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду