У громадському транспорті Донецька транслюють запис із проханням виконувати антитютюнові закони

00:00,
24 Квітня 2013
476

У громадському транспорті Донецька транслюють запис із проханням виконувати антитютюнові закони

00:00,
24 Квітня 2013
476
У громадському транспорті Донецька транслюють запис із проханням виконувати антитютюнові закони
Автори:
Його начитала Наталя Толшина - диктор, який протягом 30 років озвучує матчі футбольного клубу «Шахтар».

У салонах комунального транспорту Донецька, обладнаних системою радіоінформування, періодично вмикають запис із закликом дотримуватися закону про заборону куріння у громадських місцях і поважати здоров’я оточуючих.

«Шановні пасажири! Пам’ятайте, що куріння на зупинках заборонено. Дотримуйтесь закону й поважайте здоров’я оточуючих. Утримайтеся від куріння перед посадкою в транспорт», - йдеться у повідомленні.

Це прохання записала Наталя Толшина, яка протягом 30 років професійно озвучує всі протокольні моменти матчів футбольного клубу «Шахтар» і є добре відомою місцевим жителям та, насамперед, вболівальникам футбольного клубу «Шахтар».

«У колі вболівальників я дійсно вже впізнавана людина, і мені хотілося б вірити, що люди до мене дослухаються. Іноді мене навіть запитують про прогнози на ті чи інші матчі. Що ж стосується начиток текстів, пов’язаних зі здоров’ям, то я це роблю з душею, розумінням і щирим закликом. Щоб людина не тільки почула ролик, але й прислухалася до його слів, я дуже стараюся читати душею», - розповіла Наталя Толшина.

Рішення про трансляцію аудіозапису з інформацією про заборону куріння було прийнято на сесії Донецької міської ради за підсумками громадських слухань «Проблема пасивного куріння в громадських місцях та шляхи її вирішення» в березні 2012 року. Нестандартний метод привчання громадян дотримуватися антитютюнових заборон запропонували активісти проекту «Донецьк без тютюнового диму», який з 2011 року реалізовує Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України».

Джерело: ГУРТ

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
donbass.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду