Репер Snoop Dogg рекламує сигари на Instagram

00:00,
10 Червня 2013
432

Репер Snoop Dogg рекламує сигари на Instagram

00:00,
10 Червня 2013
432
Репер Snoop Dogg рекламує сигари на Instagram
Популярний американський репер та актор Snoop Dogg регулярно викладає на сервісі обміну фотографіями Instagram знімки, на яких рекламує сигари.

Його сторінка має понад 1,6 млн. читачів, а кожен пост набирає в середньому 10 тис. лайків  і більше 200 коментарів.

Велику кількість прихильників репер має і в інших соціальних мережах. На Facebook – понад 23 млн., у Twitter – 10 млн., на Youtube – 350 тис.  Ці канали він теж використовує для реклами сигар.

Нагадаємо, що дослідження Національного центру з проблем наркоманії та токсикоманії Колумбійського університету (США) довело, що соціальні мережі активно використовуються для пропаганди куріння, насамперед серед дітей, підлітків і молоді. Зокрема, популярними промо-інструментами є Youtube та смартфон-додатки.

А моніторинг Пекінського центру контролю і профілактики захворювань (Beijing Center for Disease Control and Prevention) засвідчив, що тютюнові компанії відмовляються від реклами у традиційних ЗМІ і йдуть в інтернет, оскільки його аудиторія постійно зростає, а обмеження щодо реклами сигарет є мінімальними. 

Джерело: Tobacco Control

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
businessinsider.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду