Громадська організація «Життя» шукає героїв для зйомок в антитютюновій рекламі

00:00,
22 Липня 2013
618

Громадська організація «Життя» шукає героїв для зйомок в антитютюновій рекламі

00:00,
22 Липня 2013
618
Громадська організація «Життя» шукає героїв для зйомок в антитютюновій рекламі
Потрібні люди, які втратили здоров’я через куріння або роботу на тютюнових фабриках.

Планується відзняти цикл відео-роликів «Жертви тютюнової індустрії» - розповісти реальні історії українців, які постраждали внаслідок роботи на тютюнових фабриках, через тривале куріння і навіть через вдихання чужого тютюнового диму. У такий спосіб громадськість вкотре хочуть поінформувати про шкідливість куріння і мотивувати курців позбавитися цієї шкідливої звички.

Для зйомок потрібні люди, які пережили інфаркт, отримали гангрену чи хворіють раком легень і готові розповісти про це і причини хвороби на камеру.

Всього буде відзнято 4 відеоролики - один або два для телебачення, решта - для запуску у соціальних мережах та інтернеті. Роботу над ними мають завершити наприкінці вересня, а вже у перших числах жовтня - запустити саму кампанію.

Кампанію готує громадська організація «Життя» спільно з «Коаліцією за вільну від тютюнового диму Україну та Всесвітньою легеневою фундацією. У лютому 2013 року ці ж громадські організації підготували рекламні антитютюнові ролики за участю відомих українських лікарів. Їх протягом місяця транслював Перший національний. 

Контакти ініціаторів рекламної кампанії: Ганна Гопко – 067-672-11-20, hanna@center-life.org; Андрій Скіпальський – 050-312-39-74, andriy@center-life.org.

Нагадуємо, подібну рекламну кампанію – «Поради від колишніх курців» – вже другий рік поспіль проводять у США. Торік завдяки їй 50 тис. американців кинули курити.

За результатами дослідження Центру з контролю та попередження захворювань США (Center for Disease Control and Prevention, CDC) антитютюнова реклама у ЗМІ здатна спонукати 20% курців кинути курити. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
partyman.co.uk
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду