Росіяни під впливом військових невдач змінюють свою пропаганду – ГУР

Росіяни під впливом військових невдач змінюють свою пропаганду – ГУР

11:04,
10 Травня 2022
2811

Росіяни під впливом військових невдач змінюють свою пропаганду – ГУР

11:04,
10 Травня 2022
2811
Росіяни під впливом військових невдач змінюють свою пропаганду – ГУР
Росіяни під впливом військових невдач змінюють свою пропаганду – ГУР
Автори:
ГУР: Російським ЗМІ наказали розповідати про російсько-українську війну як про збройне протистояння РФ з усіма країнами ЄС та НАТО.

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що під впливом військових невдач  росіяни змінюють свою пропаганду та переходять до нової інформаційної політики.

За даними розвідки, російським ЗМІ наказали розповідати про російсько-українську війну як про збройне протистояння РФ з усіма країнами Європейського Союзу та НАТО. На думку кремлівських політтехнологів, це применшить ганьбу від програшу більш могутньому противнику.

За інформацією воєнної розвідки України, керівники кремлівських телеканалів, інтернет ЗМІ та пропутінської армії ботів вже отримують вказівки перейти до нової інформаційної політики.

«Пропагандисти країни-окупанта тепер промиватимуть мізки росіянам ідеями про необхідність об’єднання заради власного виживання та сліпої довіри до політики кремлівського диктатора», – повідомляє ГУР.

24 лютого 2022 року Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілюють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та цілеспрямовано вбивають цивільне населення, зокрема дітей та жінок. Воєнні злочини росіян можуть бути кваліфіковані як геноцид українського народу.

Україна звернулася до суду в Гаазі з проханням розслідувати злочини війни, скоєні Росією. Головний прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан вже розпочав роботу в Україні.

Після поразки на півночі України росіяни перекинули свої війська на схід, намагаються захопити всю територію Донецької та Луганської областей, закріпитися в Херсонській та наступати в Миколаївській та Харківській областях.

Станом на 10 травня, за даними Генштабу, ЗСУ ліквідували 26 тисяч російських військовослужбовців, приблизно 1000 взяли у полон. Також росіяни понесли великі втрати у бронетехніці, літаках та гелікоптерах. 

Головні новини про російське вторгнення — за тегом.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ/Facebook

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду