Журнал National Review звільнив колумніста за расистські висловлювання

00:00,
9 Квітня 2012
1046

Журнал National Review звільнив колумніста за расистські висловлювання

00:00,
9 Квітня 2012
1046
Журнал  National Review звільнив колумніста за расистські висловлювання
Консервативний американський журнал звільнив свого колумніста, достатньо відомого у Америці письменника Джона Дербшира (John Derbshyre), за статтю, написану автором для зовсім іншого видання − Takiʼs Magazine, повідомляє Guardian.

Головний редактор National Review Річ Лоурі (Rich Lowry) у своєму зверненні відзначив, що Дербшир відомий як скандальний автор, проте цього разу він перейшов усі межі.

National Review ніколи не опублікував би подібний матеріал, проте головне, що відзначили б люди читаючи такий текст, це те, що Дербшир є автором саме нашого видання, пояснює Лоурі.

Мова йде про статтю Дербшира The Talk: Nonblack Version («Розмова: версія для білих»), надрукованій у Takiʼs Magazine. У матеріалі автор дає білим людям поради, як вести себе у присутності чорношкірих.

У колонці Дербшир, зокрема, закликає білих підлітків уникати відвідування «чорних» районів, а також уникати масових заходів, у яких передбачається участь численої кількості чорних.

Дербшир також стверджує, що «у середньому інтелект чорних значно нижчий, аніж у білих».

За словами Лоурі, National Review не може дозволити собі, щоб імʼя видання навіть опосередковано асоціювалося із подібними висловлюваннями.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Takiʼs Magazine
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду