Нідерландський канал домалював Ангелі Меркель вуса Гітлера

00:00,
12 Липня 2012
1403

Нідерландський канал домалював Ангелі Меркель вуса Гітлера

00:00,
12 Липня 2012
1403
Нідерландський канал домалював Ангелі Меркель вуса Гітлера
Як відзначає Metro, подібний ефект виникнув випадково – внаслідок накладання студійної графіки на портрет Меркель.

«Ми не впевнені у тому, що можна стверджувати ніби хтось намагався надіслати певний меседж таким чином, – однак, так чи інакше, для Меркель це закінчилося тим, що вона була схожа на попереднього лідера нацистської партії», – пише видання.

Меркель у ролі Гітлера з’явилася у шестигодинному випуску новин нідерландського телеканалу Nos.

Це одразу помітили користувачі Twitter, розпочавши обговорення несподіваного випадку у своїх мікроблогах.

Преса неодноразово відзначала жорстку політику Меркель. Так, британський тижневик New Statesman наприкінці червня виніс на свою обкладинку Меркель в образі Термінатора. У головному матеріалі номеру Меркель було названо найнебезпечнішим німецьким лідером після Адольфа Гітлера.

  

У 2008 році, як повідомляло інформагентство Reuters, «політичним нащадком Гітлера» Меркель назвав президент Венесуели Уго Чавес.

У березні 2007-го польська ліберально-консервативна газета Najwyzszy Czas опублікувала на обкладинці Меркель у формі та з вусами Гітлера.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фрагмент випуску новин телеканалу Nos / YouTube
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду