У Німеччині захисники тварин вимагають заборонити участь собак у ТБ-шоу

00:00,
12 Жовтня 2012
1121

У Німеччині захисники тварин вимагають заборонити участь собак у ТБ-шоу

00:00,
12 Жовтня 2012
1121
У Німеччині захисники тварин вимагають заборонити участь собак у ТБ-шоу
Автори:
Німецький союз захисників тварин та організація із захисту тварин Peta вимагають заборони на участь собак у телепрограмах після інциденту, який трапився в ефірі каналу ZDF, повідомляє Lenta.Ru із посиланням на Spiegel.

6 жовтня в ефірі програми Wetten, dass..? грумер Моніка Талер (Monika Thaler) намагалася вгадати породу собак за клаптиком шерсті. Той-пудель, який брав участь у зйомках, невдало зістрибнув із лавки і вдарився головою. Ветеринарам не вдалося врятувати тварину.

Представники організацій із захисту прав тварин відзначили, що собак взагалі не можна долучати до участі у зйомках.

«Публіка, яскраве світло, надто гучні для собак звуки – це некомфортна для тварин сутація. Програму можна було проводити і без присутності собак у студіїї», – заявив голова Союзу захисників тварин Томас Шредер (Thomas Schroeder).

Канал ZDF відхилив звинувачення на свою адресу, відзначивши, що пудель раніше брав участь у виставках, а тому звик до уваги та гучних звуків навколо.

Програму Wetten, dass..?, під час якої стався нещасний випадок, переглянули близько 13 млн. глядачів. Кадри смерті собаки до програми не потрапили. 10 жовтня представники ZDF все ж таки висловили своє співчуття у зв’язку із загибеллю тварини.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Кадр з програми Wetten, dass..? / Lenta.Ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду