Розпочався міжнародний конкурс публікацій про толерантність

00:00,
29 Грудня 2010
1423

Розпочався міжнародний конкурс публікацій про толерантність

00:00,
29 Грудня 2010
1423
Розпочався міжнародний конкурс публікацій про толерантність
Для журналістів друкованих та онлайн-видань України, Росії, Білорусі та Молдови.

Миротворчі організації, що входять до Східноєвропейської мережі глобального партнерства із запобігання збройним конфліктам (GPPAC), оголошують міжнародний конкурс на публікацію про толерантність, інтеграцію, взаємоповагу та порозуміння в суспільстві. Конкурс організований у пам’ять про Юрія Атамана, керівника Об'єднаного комітету із примирення та демократизації у Придністров’ї, що пішов із життя 2010 року. До участі запрошуються професійні журналісти та студенти факультетів журналістики, штатні та нештатні співробітники редакцій України, Росії, Білорусі та Молдови.

 

Переможці конкурсу будуть оголошені в таких номінаціях:

 

- найкраща публікація, що розкриває приклади успішної інтеграції, порозуміння у суспільстві;

 

- найкраща публікація про проблему расизму, ксенофобії та різних форм нетерпимості в суспільстві;

 

- найкраща неупереджена публікація про конфлікт, яка зважено відображає предмет конфлікту, позиції сторін, демонструє переваги ненасильницьких способів розв’язання конфліктів.

 

У кожній номінації будуть відібрані три найкращих публікації, автори яких нагороджуватимуться призами (1 місце – 150, 2 місце – 100, 3 місце – 70 доларів США)..

 

Публікації, що беруть участь у конкурсі, мають бути опубліковані в друкованих засобах масової інформації або онлайн-виданнях із 1 січня по 31 грудня 2010 року. Один автор може подати на конкурс одну або кілька публікацій. Розглядаються публікації українською, російською, білоруською та румунською мовами. Обсяг матеріалів не обмежений, приймаються посилання на тексти онлайн або від скановані електронні версії статей із обов’язковим зазначенням ім’я, прізвища та контактної інформації, назви ЗМІ та дати публікації.

 

Матеріали слід подати відбірковій комісії не пізніше 20 січня 2011 року. Переможці будуть повідомлені про нагородження не пізніше 28 січня 2011 року.

 

Роботи слід надсилати на адресу mediatolerance2010@gmail.com

 

«Медіаграмотність» за матеріалами Yojo.ru

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду