ms.detector.media
02.01.2023 10:54
На Twitter подали до суду за несплату оренди офісу в Сан-Франциско
На Twitter подали до суду за несплату оренди офісу в Сан-Франциско
Компанія заборгувала понад $136 тисяч орендної плати.

На Twitter подали до суду за несплату оренди офісу в Сан-Франциско. Про це повідомляє Bloomberg.

Twitter заборгував компанії California Property Trust $136 250 орендної плати. 16 грудня California Property Trust повідомила Twitter про те, що компанія має протягом п'яти днів виплатити орендну плату за 30-ий поверх будівлі Hartford Building, де розташована штаб-квартира соцмережі. У скарзі до Вищого суду округу Сан-Франциско California Property Trust заявила, що Twitter не виконав цього.

Згідно з повідомленням The New York Times від 13 грудня, останніми тижнями Twitter припинив платити за оренду всіх своїх офісів у світі, щоб заощадити на витратах. Компанії також загрожує судовий позов за несплату $197 725 за чартерні рейси, які новий власник Ілон Маск здійснив протягом першого тижня в Twitter. Маск залучив понад пів дюжини юристів із SpaceX, щоб посилити юридичну команду Twitter.

Нагадаємо, Ілон Маск придбав Twitter на початку жовтня. Відразу розпочав серію радикальних змін в компанії. Зокрема, звільнив топменеджмент і правління, а також приблизно половину працівників.

Особливу увагу користувачів привернула ідея Маска продавати сині галочки верифікації за $8 на місяць. Також соцмережа відмовилася від політики протидії дезінформації щодо COVID-19.

У Євросоюзі стурбовані політикою Twitter під керівництвом Маска. ЄС пригрозив йому, що мережу можуть оштрафувати чи навіть заблокувати на території Євросоюзу у разі недотримання правил модерації контенту.

У Фінляндії влада планує відмовитися від соцмережі Twitter. Поліція, рятувальні служби та міністерства країни використовують її для інформування громадян. Однак після того, як компанію придбав Ілон Маск, влада шукає альтернативний канал зв'язку.

15 грудня Twitter заблокував профілі кількох журналістів, які працюють у провідних американських медіа. Це відбулося наступного дня після того, як Маск оголосив, що в соцмережі більше не можна буде розміщувати інформацію про поточне місце перебування людей. 17 грудня.

19 грудня Ілон Маск запустив у Twitter опитування, чи варто йому піти з посади керівника компанії. Більшість користувачів проголосували «так».

21 грудня він повідомив, що залишить посаду гендиректора компанії, щойно знайде відповідну заміну, і керуватиме надалі технічним блоком соцмережі.

Фото: Pixabay

ms.detector.media