Радіо BBC оголосило 1 січня «днем вінілу»

00:00,
27 Грудня 2011
1094

Радіо BBC оголосило 1 січня «днем вінілу»

00:00,
27 Грудня 2011
1094
Радіо BBC оголосило 1 січня «днем вінілу»
Радіостанція BBC 6 Music 1 січня звучатиме із ретро-тріском та «поклацуванням» – ведучі братимуть до ефіру музику з лише вінілових платівок.

Серед ведучих BBC 6 Music, які представлятимуть музику на вінілових платівках, буде, зокрема, лідер гурту Pulp Джарвiс Кокер, у якого на радіостанції є власна програма.

Також очікується, що про свою любов до вінілу в ефірі BBC розкажуть учасники Radiohead и Arctic Monkeys.

«У світі, де домінує цифрова музика, вініл залишається форматом, який не полишає серця багатьох меломанів. Зростання продажів демонструє, що його привабливість витримала випробування часом», – розповів редактор BBC 6 Music Пол Роджерс (Paul Rodgers).

«В день, коли цифрова музика зміниться аналоговою, наші слухачі зможуть послухати цінні, рідкісні, часом унікальні записи – і трохи тріску з поклацуванням», – йдеться у заяві радіостанції.

За матеріалами BBC

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Fantom XP
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду