Sony відзначила нагородою за кращу розважальну радіопрограму 90-річну та 85-річну британських ведучих

00:00,
17 Травня 2012
1046

Sony відзначила нагородою за кращу розважальну радіопрограму 90-річну та 85-річну британських ведучих

00:00,
17 Травня 2012
1046
Sony відзначила нагородою за кращу розважальну радіопрограму 90-річну та 85-річну британських ведучих
Пенсіонерки 90-річна Беріл Сміт (Beryl Smith) і 85-річна Бетті Ренвік (Betty Renwick) отримали цьогорічну нагороду Sony Radio Academy Awards за накращу розважальну радіопрограму.

На сайті премії Sony Radio Academy Awards відзначається, що жюрі звернуло увагу на особливий ентузіазм, з яким Сміт та Ренвік ведуть свою програму на BBC Radio Humberside.

Жюрі також відзначило, що Сміт і Ренвік репрезентують «голос соціальної групи, не представленої на радіо» і не обмежують себе традиційними уявленнями про те, які медіаформати працюють, а які − ні.

На радіо BBC Сміт і Ренвік потрапили випадково, у 2006 році бабусі відвідали телестудію BBC, де на них звернув увагу ведучий радіо Девід Рівз (David Reeves). Рівз запропонував Сміт та Ренвік бути співавторами його радіошоу.

Спільна програма Рівза та Сміт-Ренвік миттєво стала успішною, пише The Daily Telegraph. У ефірі тріо ведучих обговорює події тижня, музику, також Рівз часто стає об’єктом жартів життєрадісних пенсіонерок, відзначає видання.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Сміт і Ренвік в студії BBC / The Daily Telegraph
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду