Прогноз розвитку ринку телебачення та онлайн-відео на 2012 рік

00:00,
5 Січня 2012
1053

Прогноз розвитку ринку телебачення та онлайн-відео на 2012 рік

00:00,
5 Січня 2012
1053
Прогноз розвитку ринку телебачення та онлайн-відео на 2012 рік
Прогноз Пітера Чаті (Peter Csathy), президента компанії Sorenson Media, яка спеціалізується на розробці кодеків і засобів конвертації відео, щодо розвитку ринку телебачення і онлайн-відео у 2012 році.

У 2012 році можна очікувати на появу телевізора Apple. Телевізор характеризуватиметься глибокою інтеграцією в інші сервіси компанії, зокрема, користувачі зможуть завантажувати мультимедійний контент.

Для перегляду відео будуть більш активно використовуватися планшети. У 2012-му iPad залишиться домінуючим нішевим виробом, проте посилиться конкуренція з боку інших планшетів, зокрема KindleFire від  Amazon.

У 2012 році Google вкладатиме мільярди доларів у розвиток відео- та телевізійної платформи преміум-класу.

На тлі зростання продажів смартфонів буде збільшуватися кількість відео, знятого вбудованими в телефони камерами – причому це буде відео високої якості.

Також слід очікувати зростання попиту на різні апаратні рішення з підтримкою відео високої чіткості і супутні онлайнові сервіси.

За матеріалами TechCrunch

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
think digit
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду