Нагороджено переможців конкурсу про благодійність в українській Wiki

00:00,
2 Березня 2012
1205

Нагороджено переможців конкурсу про благодійність в українській Wiki

00:00,
2 Березня 2012
1205
Нагороджено переможців конкурсу про благодійність в українській Wiki
1 березня 2012 року e приміщенні інформагентства «ЛІГАБізнесІнформ» було підбито підсумки конкурсу. 

Перед авторами конкурсу ставилася низка вимог: статті мусять бути розміром не менше 5000 байтів, бути започатковані у конкурсний період, не мати жодних ознак машинного перекладу, носити енциклопедичний характер, відповідати критеріям значимості осіб і організацій, не порушувати авторські права, базуватися на інформації, опублікованій раніше у авторитетних джерелах та містити посилання на ці джерела.

За свій внесок учасники конкурсу отримували бали від малого і великого жюрі, що складалося з адміністраторів і досвідчених авторів енциклопедії. Жюрі щотижня аналізувало статті і визначало переможців тижня, повідомляє «Вікімедіа Україна».

Отже, загалом в ході конкурсу було опрацьовано 159 статей. До оцінювання допущена 121 стаття, з них 109 нових і 12 суттєво доповнених. Створення і доповнення статей здійснювали 34 автори, частина з яких спеціально зареєструвалися у Вікіпедії для участі в конкурсі «Пишемо про благодійність». Конкурс збагатив благодійну тематику в українській Вікіпедії майже втричі.

За результатами роботи малого журі переможцями тижнів визначені чотири дописувачі – Микола Супрунець з Рівного (користувач Вікіпедії Супрунець М.Ф.), Олександр Кахай з Запоріжжя (користувач Gertsoge), Валентина Кодола з Черкас (користувач Uthitel) та Олег Король зі Львова (користувач Олег-літред). Переможці отримали у подарунок комплекти книжок.

Володарями другого і третього місця стали Олег Король і Микола Супрунець. Вони набрали майже однакову кількість балів – 93,97 і 93,93 відповідно. Їм були вручені електронні книги і дипломи переможців.

Переможцем конкурсу із великим відривом у 320,13 балів стала Валентина Кодола, вчитель з 22-річним стажем, яка викладає історію і світову літературу в сільській школі Корсунь-Шевченківського району. Вона  отримала головний приз диплом переможця та головний приз конкурсу – нетбук.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
App Store
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду