Одна українська сім'я в середньому має 3 гаджети

00:00,
3 Березня 2012
1150

Одна українська сім'я в середньому має 3 гаджети

00:00,
3 Березня 2012
1150
Одна українська сім'я в середньому має 3 гаджети
В Україні на одну сім’ю в середньому припадає 3,1 персональних електронних прилади з інтернет-доступом та можливістю зберігати велику кількість інформації.

Такі дані «Лабораторії Касперського», представлені proIT. Найбільшою популярністю користуються звичайні настільні комп’ютери. 23,4% опитаних мають два і більше десктопи.

10,3% респондентів користуються ноутбуками. Власниками «розумних телефонів» є 44,7% опитаних.

Щодо планшетних ПК, то його уже встиг купити кожен десятий опитаний (9,2%), і ще 6,2% збираються його придбати.

Найвищий показник за наявністю гаджетів в Саудівській Аравії. Так, за дослідженням «Лабораторії Касперського», на одне домогосподарство припадає 4,3 прилади. Найнижчий показник у Румунії – 2,6.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
DigitalNerds
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду