В Києві проходить конференція «Нові медіа – нові можливості»

00:00,
23 Березня 2012
1159

В Києві проходить конференція «Нові медіа – нові можливості»

00:00,
23 Березня 2012
1159
В Києві проходить конференція «Нові медіа – нові можливості»
ІІІ конференція «Нові медіа - нові можливості 2012», яка розпочала роботу сьогодні в Києві, зібрала чимало представників медіа з Європи та України.

Організатор конференції - Незалежна Асоціація телерадіомовників за підтримки Ради Європи та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми УМЕДІА.

Катерина Мясникова, виконавчий директор НАМ, зауважила, що особливістю цьогорічної конференції є участь багатьох спікерів з Європи.

Справді, головний гість конференції - Ліннар Віік, один з головних практиків інтернет-комунікацій в Естонії, автор понад 120 статей про інформаційне суспільство, колишній радник Прем'єр-міністра Естонії з питань інформаційних та комунікаційних технологій.

Ще один спікер Марсель Ваас - член правління словацької компанії Piano Media, яка 2 травня 2011 року вперше в Європі запровадила платний доступ до онлайн-новин групи найпопулярніших газет Словаччини. А також німецький фахівець Бернхард Бахнерс, керуючий директор rad.io / radio.de , яке є лідером серед радіо-платформ в інтернеті у Німеччині, та Домінік Ухліг, веб-редактор одного з найпопулярніших польських видань Gazeta Wyborcza (wyborcza.pl).
 

Ольга Сєдова, представник Ради Європи, висловила сподівання, що європейський досвід буде корисним для України та допоможе створити ефективні бізнес-моделі нових медіа.

Репортаж із конференції читайте найближчими днями на MediaSapiens.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
http://new-media.in.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду