Компанія МТС першою у Росії запускає персональне телебачення

00:00,
6 Квітня 2012
1140

Компанія МТС першою у Росії запускає персональне телебачення

00:00,
6 Квітня 2012
1140
Компанія МТС першою у Росії запускає персональне телебачення
МТС впроваджує індивідуальне пакетування для передплатників «Домашнього ТВ», при якому абоненти зможуть самостійно формувати список телеканалів, повідомляє CNews.

Абонентам пропонується більше 40 рейтингових каналів з абонплатою від 1 до 299 рублів. Серед них, зокрема, − мережа каналів Discovery, TiJi, «Наука 2.0», АXN Sci-Fi, XXL, Blue Hustler, «Нічний клуб», «Спорт 2», Gulli, Mezzo, MGM, «Дитячий», «Єврокіно», «Футбол», «Бізнес Про». Замовити канали можна безпосередньо в меню телевізійного тюнеру.

Послуги індивідуального пакетування доступні поки що лише мешканцям Москви та Московської області.

Для того щоб скористатися можливостями індивідуального пакетування, з початку квітня 2012 року абоненти мають можливість підключити пакет «Базовий» (76 телеканалів).

Також користувачам «Домашнього ТБ» доступні 7 тематичних пакетів з оновленої лінійки із щомісячною платою від 50 руб.: «Калейдоскоп», Discovery, «НТВ Плюс Кіно», «НТВ Плюс Спорт», «Viasat», «Еротика» і HD .

 «Сьогодні телебачення повинне гнучко підлаштовуватися під потреби кожного глядача і пропонувати широкий вибір інтерактивних функцій, щоб успішно конкурувати з інтернетом за увагу аудиторії. Тому ми впроваджуємо принципово новий формат формування передплати на канали в рамках послуги «Домашнє ТБ» − що дозволяє телеглядачеві платити лише за ті канали, які йому цікаві.

Завдяки багатим можливостям інтерактивного ТБ − від перемотування програми і її запису до перегляду новинних порталів і спілкування в соціальних мережах − телебачення підлаштовується під індивідуальні потреби кожного користувача», − відзначає директор з розвитку фіксованого бізнесу МТС Дмитро Багдасарян.

У найближчому майбутньому МТС планує розширити надання послуги індивідуального телебачення і на інші регіони Росії.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
World TV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду