На головній сторінці Google нагадуватимуть про дні народження друзів з Google+

00:00,
30 Серпня 2012
3029

На головній сторінці Google нагадуватимуть про дні народження друзів з Google+

00:00,
30 Серпня 2012
3029
На головній сторінці Google нагадуватимуть про дні народження друзів з Google+
Про це повідомила представник компанії Ірен Чанг (Irene Chung) на своїй сторінці у Google+.

Дні народження друзів з кіл користувача у Google+ демонструватимуться у правому верхньому кутку пошуковика Google, зараз там вже відображається інформація про власника Google-акаунту, а також доступ до налаштувань акаунту.

Користувач зможе відправити вітальне повідомлення, фото чи відео прямо з нагадування на сторінці Google, розповідає Чанг.

Спочатку нова функція традиційно з’явиться лише у користувачів англомовної версії сервісу, після чого поступово вводитиметься і для інших власників Google-акаунтів.

Повідомлення про святковий функціонал Чанг проілюструвала фотографію, котра дає нам можливість зрозуміти, як саме це виглядатиме:  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Google+
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду