Google представила Кабінет Google+ для керування персональними даними

00:00,
17 Червня 2013
1171

Google представила Кабінет Google+ для керування персональними даними

00:00,
17 Червня 2013
1171
Google представила Кабінет Google+ для керування персональними даними
Компанія Google створила віртуальний Кабінет Google+, за допомогою якого користувачі можуть керувати своєю активністю в інтернеті. Про це 14 червня повідомляється у Google Blog.

«Сьогодні мільйони компаній використовують Google+ для того, щоб спілкуватися зі своїми клієнтами у різний спосіб, – відзначається у корпоративному блозі. – Багато з цих компаній також використовують інші інструменти Google: AdWords для просування своїх товарів і послуг, Google Карти для оновлення інформації про магазини, YouTube для публікації відеоконтенту високої якості».

Кабінет Google+ дозволяє керувати своєю активністю в інтернеті. Увійшовши до свого акаунту у Google+, користувачі отримують можливість оновлювати власну інформацію (наприклад, адреси сайтів, години роботи та контактну інформацію) на картах Google Maps, в пошуку Google, а також в Google+через вкладку «Огляд». Крім цього, користувачі отримують єдине місце для контролю своїх повідомлень у Google+, призначення менеджерів сторінки, обміну фотографіями і відео, а також початку відеозустрічей Hangouts.

Компанії додатково отримують швидкий доступ до своїх кампаній AdWords Express і Offers, а також корисні дані, включно з популярними запитами за категоріями бізнесу, найпопулярнішими локаціями за запитами маршрутів і даними про ефективність Google+ повідомлень.

Для того, щоб почати користуватися Кабінетом Google+, слід увійти до Google+ через свою сторінку, і натиснути іконку «Кабінет» у навігаційному меню. У Google також пообіцяли незабаром представити ще більше опцій інтеграції різних корпоративних продуктів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Google+.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду