Конкуренти намагаються анонсувати свої гаджети раніше за Apple

00:00,
4 Вересня 2012
1260

Конкуренти намагаються анонсувати свої гаджети раніше за Apple

00:00,
4 Вересня 2012
1260
Конкуренти намагаються анонсувати свої гаджети раніше за Apple
Hi-tech-корпорації нині стежать за кожним кроком компанії Apple і намагаються випередити її, пише про останні події у «смартфонно-планшетній сфері» The New York Times.

Як відзначає газета, минулого тижня на виставці у Берліні Sony та Samsung  повідомили про випуск нових планшетів та смартфонів, екс-лідери ринку мобільних телефонів (а тепер, за визначенням NYT «одвічні лузери») Nokia та Motorola, ймовірно, оголосять у середу про випуск нових смартфонів, а компанія Amazon, як очікується, оголосить у четвер про випуск нового рідера Kindle.   

За даними NYT, Apple продемонструє свій новий iPhone 12 вересня – тож, схоже, конкуренти підлаштовують свої плани під розклад Apple.

«Здається, чутки стосовно Apple впливають на прес-релізи конкурентів. Звісно, якщо той факт, що декілька їхніх заходів заплановано на цей тижень, і жодного на наступний – не дивовижний збіг обставин», – заявив Майкл Гартенберг (Michael Gartenberg), аналітик  провідної  світової  дослідницької та консалтингової компанії у сфері інформаційних технологій Gartner Inc.

За словами Гартенберга, це спонукає до роздумів про те, що «Apple вивела hi-tech-сферу із стану рівноваги».

Раніше, зауважує NYT, гравці гаджетного ринку прагнули, щоб їхня продукція була якомога ширше представлена на глобальних виставках типу Consumer Electronics Show у Лас-Вегасі.

Тепер вони, наслідуючи приклад Apple, влаштовують добре підготовлені прес-конференції, сподіваючись у такий спосіб привернути до себе увагу ЗМІ.

При цьому осіння презентація продукції важлива для компаній, оскільки у такий спосіб можна привернути додаткову увагу перед сезоном святкових покупок, відзначає NYT. Однак цього року «осінні процеси» особливо інтенсивні.

Окрім вищевказаних подій, нову версію Windows (з, крім всього іншого, інтегрованим власним антивірусом) представляє Microsoft. Також Microsoft оголосила про плани з випуску власного планшетного комп’ютера Surface, кардинальною відмінністю якого від iPad є наявність чохла-клавіатури Touch Cover.

Пізніше цієї осені очікується, що Apple представить нову версію свого iPad з 7,85-дюймовим екраном.

Особливо важливим, на думку NYT, цей тиждень є для Nokia. Серія їі нових мобільних пристроїв Lumia, незважаючи на вкрай енергійну маркетингову кампанію, викликала бурхливий інтерес на ринку. Смартфони Lumia працюють на операційній системі Windows, зокрема, новітні моделі отримали ОС Windows 8.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Лінійка смартфонів Lumia / CMMB
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду