Gmail дозволить писати декілька листів одночасно

00:00,
31 Жовтня 2012
3652

Gmail дозволить писати декілька листів одночасно

00:00,
31 Жовтня 2012
3652
Gmail дозволить писати декілька листів одночасно
...а кожен новий лист відкриватиметься у окремому спливаючому вікні. Про оновлення функціоналу пошти Gmail розповідається у Gmail Blog.

Під час написання листа можна згорнути його спливаюче вікно, і розпочати написання нового – таким чином користувачі отримують можливість одночасно працювати над декількома листами.

«Скільки разів під час написання нового листа  вам доводилося шукати шось в інших повідомленнях? Збереження чернетки, відкриття старого листа, і знову відкриття чернетки – на все це витрачаються дорогоцінні хвилини», – відзначає Google.

Відтепер нові повідомлення створюватимуться у окремих спливаючих вікнах – кожен у своєму – подібно до Google­-чату.

Кількість функцій у вікні з новим листом буде зменшено: безпосередньо над текстом листа залишаться поля «Кому», «Копія», «Прихована копія», «Відправити», прикріплення файлу та декілька інших опцій. Розширений перелік функцій буде доступний у випадаючому меню в правому нижньому кутку вікна.

Коли користувач заповнить перелік адресатів, ця частина вікна автоматично згортатиметься, дозволяючи сконцентруватися безпосередньо на тексті листа.

Серед інших анонсованих Google нововеедень також – можливість вставляти зображення в «тіло» листа, раніше прикріплені зображення, як відомо, можна було побачити окремо, під основним текстом.

Наразі Google тестує новий функціонал із обмеженою кількістю користувачів. Для всіх інших оновлення стануть доступними у найближчі декілька місяців.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Всі фото: Google.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду