ABBYY випустила сканер-перекладач для гаджетів на базі Android

00:00,
26 Грудня 2012
4720

ABBYY випустила сканер-перекладач для гаджетів на базі Android

00:00,
26 Грудня 2012
4720
ABBYY випустила сканер-перекладач для гаджетів на базі Android
Додаток ABBYY TextGrabber + Translator для iPhone вийшов більше року тому, тепер розробники створили аналогічний продукт для Android-гаджетів.

Компанія ABBYY випустила додаток TextGrabber + Translator для Android: додаток дозволяє розпізнавати сфотографований на камеру смартфона чи планшета текст, і перекладати його іншими мовами.

TextGrabber + Translator сумісний із пристроями на базі Android 2.2 і вище. У програмі задіяно розроблену ABBYY технологію оптичного розпізнавання символів, повідомляється у отриманому Lenta.Ru прес-релізі: TextGrabber + Translator аналізує цифрове фото статті чи сторінки книги та виділяє з нього текстові дані.

Отриманий текст можна скопіювати в інший додаток, опублікувати у соцмережі, або перекласти іншою мовою. Переклад виконується за допомогою сервісу Google Translate і можливий лише за умови підключення мобільного пристрою до інтернету.

ABBYY – відомий розробник електронних словників Lingvo та програм оптичного розпізнавання тексту FineReader. Штаб-квартира компанії знахожиться у Москві.

TextGrabber + Translator для смартфонів iPhone компанія випустила у вересні минулого року.

Придбати ABBYY TextGrabber + Translator для гаджетів на базі Android можна у магазині Google Play.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ABBYY TextGrabber + Translator / Google Play
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду