Hearst Shkulev Media придбав нові впливові регіональні проекти

00:00,
5 Березня 2013
1333

Hearst Shkulev Media придбав нові впливові регіональні проекти

00:00,
5 Березня 2013
1333
Hearst Shkulev Media придбав нові впливові регіональні проекти
Видавничий дім Hearst Shkulev Media закрив угоди із придбання єкатеринбурзького порталу E1.ru і контрольного пакету акції ЗАТ «Независимые Городские Сайты», пише «Коммерсантъ».

ЗАТ «Независимые Городские Сайты» (НГС), 75% акцій якого придбав ВД Hearst Shkulev Media, володіє регіональними порталами у Новосибірську, Красноярську, Омську, Кузбасі, Барнаулі, Томську та Іркутську. Засновники НГС Максим Сидоркін, Артур Бєлєнькій і Демид Проценко залишаться мінорітаріями компанії. Максим Сидоркін, який збереже посаду гендиректора компанії, підтвердив «Ъ» цю інформацію.

Портал E1.ru Hearst Shkulev Media викупив у «Вымпелкома». «Ресурс нарешті переходить з рук компанії, яка ніколи не вважала для себе його профільним, до структури, котра професійно працює з медіа», – прокоментував угоду директор E1.ru Яков Можаєв.

За даними TNS, станом на січень 2013 року щомісячна аудиторія Ngs.ru у Новосибірську складає 638,8 тис. користувачів 12-64 років, обходять портал лише Mail.Ru (790,3 тис.), «Яндекс» (781 тис.) і Google (738,1 тис.)

Раніше у 2012 році видавничий дім Hearst Shkulev Media придбав ще три регіональні портали (нижньоновгородський NN.Ru, пермський Prm.Ru і самарський Samara24.Ru), а також запустив власний проект у Сочі Sochi-Express.Ru. Всі ці ресурси було об’єднано у єдину мережу Regional Network Hearst Shkulev Digital.

Тим часом стало відомо, що один з порталів Hearst Shkulev Media, Miass.Ru, був заблокований Роскомнаглядом. Як повідомляє російське інформагентство «Ура.ру»одночасно з ресурсом перестав функціонувати поштовий сервіс @miass.ru.

За даними «Ура.ру», Роскомнагляд вирішив блокувати домен на вимогу Держнаркоконтролю – після того, як анонімні користувачі почали публікувати на сайті оголошення про продаж сумішей і солей для куріння. Ці повідомлення почали з’являтися у той момент, коли «Вымпелком» продав сайт Hearst Shkulev Media разом із сайтом E1.ru, відзначає інформагентство.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Hearst Shkulev Media.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду