«Афиша-Rambler» об’єдналася з холдингом SUP Media

00:00,
20 Травня 2013
1210

«Афиша-Rambler» об’єдналася з холдингом SUP Media

00:00,
20 Травня 2013
1210
«Афиша-Rambler» об’єдналася з холдингом SUP Media
Угода зі злиття компаній «Афиша-Rambler» і SUP Media закрита. Про це повідомляє Lenta.Ru з посиланням на прес-реліз холдингу «ПрофМедиа», в структуру якого раніше входила «Афиша-Rambler».

Закриття угоди відбулося після ухвалення її антимонопольними органами України, де базується одна із штаб-квартир SUP Media, і Росії.

Об’єднана компанія переходить в управління власника SUP Media Олександра Мамута, а до складу її ради директорів увійдуть представники компаній «ПрофМедиа» і контролюючої її «Интеррос». За умовами угоди всі операційні рішення залишаються за Олександром Мамутом, а стратегічні будуть ухвалюватися спільно.

.

Про злиття компаній «Афиша-Rambler» и SUP Media було оголошено у березні 2013 року. Керівництво оцінило щомісячну аудиторію нової компанії у 35 млн унікальних відвідувачів. Фінансові умови угоди не розголошуються.

Раніше повідомлялося про призначення на посаду генерального директора об’єднаної компанї колишнього топ-менеджера Apple Петра Захарова. Крім цього, стало відомо, що директор з продуктів «Афиша-Rambler» Дмитро Степанов залишить компанію, щоб працювати у «Яндекс».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
©Іван Пустовалов, «Афиша».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду