Генеральним директором «Русского пионера» став продюсер Олексій Боков

00:00,
31 Січня 2013
1167

Генеральним директором «Русского пионера» став продюсер Олексій Боков

00:00,
31 Січня 2013
1167
Генеральним директором «Русского пионера» став продюсер Олексій Боков
Після виходу з медіагрупи «ЖV!» журнал очолив співвласник продюсерського агентства Bokovfactory Олексій Боков, пише газета «Известия».

Відділившись наприкінці грудня 2012 року від медіагрупи «ЖV!»,  «Русский пионер» почав змінювати команду: Гліб Дунаєвський, якого запросили на посаду гендиректора у лютому 2012 року, залишив видання, редакція переїхала в офіс у будівлі Bokovfactory, а генеральним директором журналу став Олексій Боков.

До цього Боков співпрацював із виданням у якості колумніста, а рік тому подав до Роспатенту заявку на реєстрацію бренду «Пионерские чтения» – однойменний літературний захід «Русский пионер» проводить протягом декількох останніх років.

Під час «Пионерских чтений» автори журналу читають свої нариси, а потім обговорюють їх із слухачами. Серед учасників читань – політики, зірки світської хроніки, журналісти, актори і режисери, зокрема, головний редактор каналу Russia Today Маргарита Симоньян, телеведуча Ксенія Собчак, актор Іван Охлобистін.

«Зараз ми активно працюємо над реструктуризацією «Русского пионера» і будемо готові озвучити наші плани щодо його подальшого розвитку не раніше середини лютого», – відзначив у коментарі «Известиям» Олексій Боков.

«Русский пионер» видається з лютого 2008 року. Починаючи з осені того ж року журнал видавала медіагрупа «ЖV!» (проект Сноб, телеканал «Живи!») бізнесмена Михайла Прохорова. З моменту запуску головним редактором журналу є Андрій Колєсніков.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Олексій Боков / РІА «Новости»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду