Нинішня версія Openspace припинить роботу 30 червня

00:00,
26 Червня 2012
1171

Нинішня версія Openspace припинить роботу 30 червня

00:00,
26 Червня 2012
1171
Нинішня версія Openspace припинить роботу 30 червня
Редакція на чолі з Марією Степановою вирішила зареєструвати новий домен і працювати там, повідомляється у зверненні на сайті OpenSpace.

«Найближчим часом концепція OpenSpace кардинально зміниться. Рішення про необхідність змін для розширення аудиторії ресурсу ухвалив його власник Вадим Бєляєв. У відповідності до нової концепції сайт стане суспільно-політичним. Головним редактором оновленого Openspace стане Максим Ковальський. Робота нинішньої редакції сайту завершиться 30 червня», – йдеться у зверненні.

Редакція на чолі з Марією Степановою працюватиме на новому домені протягом декількох місяців. На новий домен також буде перенесено архів OpenSpace травня 2008 року – липня 2012 року, повідомляється у редакційному листі.

Подробиці редакція обіцяє повідомити додатково.

Раніше стало відомо, що редакція OpenSpace веде переговори з власниками щодо придбання прав на бренд.

Як 19 червня повідомляла «Телекритика» з посиланням на українських журналістів, котрі співпрацюють з OpenSpace, портал з осені припинить своє існування як проект про культуру і медіа. Замість нього буде видання про політику, яке має очолити Максим Ковальський, колишній головний редактор журналу «Власть».

Російське інтернет-видання Lenta.Ru також повідомляло 18 червня про те, OpenSpace змінює концепцію, а редакцію замість Марії Степанової очолить Максим Ковальський. При цьому якою саме буде концепція – не уточнювалося.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
OpenSpace
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду