«Інтерньюз-Україна» і посольство Нідерландів пропонують ЗМІ підтримати проект моніторингу корупції CorruptUA

00:00,
4 Квітня 2013
1543

«Інтерньюз-Україна» і посольство Нідерландів пропонують ЗМІ підтримати проект моніторингу корупції CorruptUA

00:00,
4 Квітня 2013
1543
«Інтерньюз-Україна» і посольство Нідерландів пропонують ЗМІ підтримати проект моніторингу корупції CorruptUA
МГО «Інтерньюз-Україна» і посольство Королівства Нідерландів звертаються до ЗМІ із пропозицією підтримати проект моніторингу корупції CorruptUA, а також повідомляти про випадки корупції, стати дописувачем сайту і поширювати напрацьовану проектом інформацію.

На CorruptUA сторено, зокрема, інтерактивну карту корупції в Україні, яка дозволяє дізнатися про зафіксовані випадки корупції в кожній окремій області. Всі повідомлення опрацьовуються модераторами та юристами проекту, після цього CorruptUA інформує про факти корупції «відповідні інституції, які ще в змозі їх виправити без втручання правоохоронних органів», зауважують представники проекту.

 

«Ми закликаємо журналістів, редакторів та медіаактивістів виявляти, розслідувати і доводити до відома суспільства факти корупційних правопорушень в усіх сферах життя, адже надаючи публічного розголосу фактам корупції, можна ефективно боротися проти цього суспільного зла», – відзначається у зверненні МГО «Інтерньюз-Україна» і посольства Королівства Нідерландів.

 

Приєднатися до боротьби з корупцією, повідомляючи про порушення можна:

 

– онлайн, через відповідну форму на сайті CorruptUA;

– електронною поштою, надіславши листа на info@corruptua.org;

– у телефонному режимі, зателефонувавши на гарячу лінію +38 067 444 44 93.

 

У спільному зверненні МГО «Інтерньюз-Україна» і посольства Королівства Нідерландів представників ЗМІ також закликають поширювати напрацьовану CorruptUA інформацію. Усі матеріали проекту є вільними для передруку.

 

Кожна редакція може самостійно визначити, як розпорядитися матеріалами CorruptUA: опублікувати повністю, передрукувати частково, переформатувати в інший жанр, скористатися фактами при підготовці власних публікацій тощо.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: CorruptUA.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду